menu

SWACE

Nikad više ne birajte između stila i funkcije.

Sa Swaceom nema kompromisa. Ima i jedno i drugo. Oštra LED prednja svjetla, impresivna rešetka s uzorkom saća i rašireni lukovi kotača stvaraju snažan i širok stav koji nadopunjuje Swaceovu vrhunsku karoseriju.

Ukratko, lijepo dizajnirane linije karoserije koje se stapaju s vratima prtljažnika, izrađena od laganog materijala, ne samo da doprinose dinamičnom vanjskom dizajnu, već i povećavaju učinkovitost goriva. Integrirane krovne ograde uredno prekrivaju prepoznatljiv oblik Swacea i savršeni su za jednostavno postavljanje opcionalnog višestrukog krovnog nosača, pomažući vam da nosite svu svoju opremu za slobodan vikend.

Vrijeme je da sve to dobijete s elegantnim Swaceom, automobilom koji je spreman za vaš životni stil.

Pogledajte sve modele
Specifikacije Oprema Cjenik

TEHNIČKI PODACI

 

MJESTA ZA MANEVRIRANJE

Veličina govori sama za sebe. kada vozite SWACE, sve je moguće.

Pozdravite još bijega i ljetovanja uz Swace. Pripremite se za uživanje u više sportova i aktivnosti. I budite spremni istražiti više onoga što svijet nudi.

Veliko proširivo područje prtljage pretvara se zahvaljujući automatskoj ručici u prtljažniku. Pređite s dovoljno pregradnog prostora od 596 litara na izdašni maksimalni kapacitet od 1.606 litara sa preklopljenim stražnjim sjedalima, čineći potpuno ravan pod što znači da vam nikad neće nedostajati prostora.

Podesiva podna ploča za prtljažnik s tepihom ili zaštitom od vremenskih utjecaja
može se spustiti za pohranu viših predmeta. To je više mjesta za kofere, ribolovni pribor, stvari za obiteljsku zabavu u parku ili sve što vam treba.
Interijer Swacea izrađen je od vrhunskih materijala i istančanog oka za uistinu elegantno iskustvo.

Od trenutka kada sjednete, uživat ćete u osjećajima potpornih sjedala izgrađenih kako bi vam bilo ugodno tijekom vašeg putovanja. Uz to, mekane obloge i neupadljivi kromirani detalji u cijeloj kabini prenose luksuznu kvalitetu i pedantnu pažnju prema detaljima.

Široka ploča s instrumentima i kromirani detalji neprimjetno se ulijevaju u oblogu vrata, stvarajući prostran, atraktivan i moderan izgled i dojam.

Također imate potpunu kontrolu temperature u kabini s dvozonskim automatskim klima uređajem, koji dolazi čak i sa S-FLOW-om za automatsko otkrivanje mjesta u kojem se nalaze putnici i podešavanje protoka zraka tako da svi budu zadovoljni. Još jedan lijep detalj koji će dobro cijeniti vaše ruke i leđa, je grijani upravljač i prednja sjedala.

Zapravo se elegantna unutrašnjost osjeća prostrano, otvoreno i ugodno za sve putnike sprijeda i straga. Sjedite li udobno? DA, ako ste u Swaceu.
JEDNOSTAVNO INTELIGENTNA POMOĆ U PARKIRANJU (S-IPA) *
S-IPA pomaže vozaču pri vožnji unatrag na parkirno mjesto, paralelno parkiranje ili napuštanje paralelnog parkirnog mjesta. Pojednostavljuje ove manevre pružajući audio i vizualno navođenje uz automatsko upravljanje upravljačem za potporu vozaču. Sustav koristi ultrazvučne senzore valova i omogućuje precizno parkiranje čak i u uskim prostorima.

POMOĆ U PRAĆENJU TRAKA (LTA)
Kada LTA utvrdi da je vjerojatno da će doći do nenamjernog napuštanja trake, to djelomično pomaže upravljanju kako bi se vozilo zadržalo u središtu trake i spriječilo napuštanje trake ili ceste. Uključuje upozorenje za napuštanje trake, pomoć pri upravljanju, upozorenje na njihanje vozila i funkcije centriranja trake.

POMOĆ SA CESTNOVNIM ZNAKOVIMA (RSA)
RSA nadzire prometnicu sa prometnim znakovima i prikazuje ih na višesatnom displeju kad ih prepozna. Sustav je kompatibilan s ograničenjem brzine, bez zone prolaska, stambenog područja, kraja zone i ostalih europskih putokaza.

DINAMIČKA KONTROLA RADARSKOG TEMPOMATA (DRCC)
DRCC automatski održava dovoljnu udaljenost s vozilom ispred i zaustavlja vozilo kada se prethodno vozilo zaustavi. Kada ispred ne vozi vozilo, vozilo se vozi fiksnom brzinom.

AUTOMATSKA DUGA SVJETLA (AHB)
AHB automatski prebacuje između dugih i kratkih svjetala kada je to prikladno kako bi se vozaču osiguralo jasno vidno polje, smanjilo neugodno ručno upravljanje i smanjilo odsjaj prednjih svjetala za nadolazeći promet tijekom noćne vožnje.

MONITOR MRTVOG KUTA (BSM) *
BSM otkriva i signalizira na vozila smještena u stražnjim mrtvim kutovima ili kad vam se približavaju s zadnje strane vozila i tako čini promjenu trake sigurnijom. Kad se vozilo približava ili se otkrije u stražnjem mrtvom kutu, ikona upozorenja svijetli u odgovarajućem vanjskom ogledalu.

OBAVIJEST O PROMETU STRAŽNJEG PRIJELAZA (RCTA) *
RCTA pomaže vozaču u izbjegavanju sudara prilikom vožnje unatrag s parkirnih mjesta. Kad senzori prepoznaju vozila koja se približavaju mrtvom kutu straga, zvučni signal i ikone zrcala koje trepere upozoravaju vozača.