menu

ACROSS Ništa nas ne može zaustaviti.

Idite preko granica uz Suzuki ACROSS.

Sofisticirana Plug-in Hybridna tehnologija susreće se s autentičnom 4x4 SUV slobodom koja Vam pruža krajnju učinkovitost, samopouzdanje i užitak u vožnji.
Odbijte pratiti većinu i probite se kroz stilsku barijeru. ACROSS izražava individualnost svojim robusnim i visokokvalitetnim dizajnom karoserije, sportskim detaljima i prepoznatljivim podebljanim licem.

Dođite izvan granica uobičajenih EV-a i SUV-ova. ACROSS oslobađa snagu, učinkovitost i domet PHEV tehnologije. Više nema potrebe za kompromisima.

Sportski, robusni stil najavljuje dolazak SUV-a nove generacije.

Robustan, kvalitetan i sportski SUV dizajn, koji prenosi samopouzdanje iz svakog kuta, karakteriziraju oštre linije oblikovanja po karoseriji, odvažne građe s robusnim lajsnama kotača, sportska velika otvorena maska i visoki branik s istaknutom srebrnom pločicom .

 

 

Plug-in hibridni sustavSnažni elektromotor pruža glatke, tihe i obrtne momente za udobnu svakodnevnu vožnju. Kad je potrebno veće ubrzanje tijekom brze vožnje, benzinski motor pruža pojaćanu pomoć, a istovremeno pruža mir u dugom putovanju.

Bateriju velikog kapaciteta možete udobno napuniti kod kuće ili u stanici za punjenje.

2,5-litreni motor
2,5-litreni benzinski motor puni bateriju i pojačava snagu pri velikim brzinama. Ovisno o uvjetima vožnje, prebacuje se između ubrizgavanja goriva preko priključka (Port Fuel Injection) i izravnog ubrizgavanja goriva u cilindar (Direct Injection) kako bi postigao optimalno izgaranje radi učinkovitosti goriva i niskih emisija.

Pogledajte sve modele
Specifikacije Oprema Cjenik

TEHNIČKI PODACI

 

E-Four

Vozite s povjerenjem po snijegom pokrivenim cestama i skliskim stazama.​

E-Four (električni sustav 4x4) koristi neovisni stražnji motor koji raspoređuje okretni moment na stražnje kotače, ovisno o uvjetima vožnje, kako bi održao prianjanje i solidnu stabilnost, a istovremeno zadržao kontrolu na skliskim površinama.

 

Trail mode

Na skliskim površinama, kao što su snježne ceste i neravni tereni, način rada Trail dizajniran je za aktiviranje kočnica na kotačima koji gube prianjanje, usmjeravanje okretnog momenta na kotače koji održavaju prianjanje i prilagodbu kvačila i mjenjača kako bi ste se nastavili kretati i zadržali kontrolu.

 

Stabilno rukovanje

Izvedba 4x4 pripomaže u skliskim zavojima i pruža rukovanje koje se bolje podudara s predviđenom stazom u različitim uvjetima vožnje.

AWD integrirano upravljanje (AIM)

 

Središnje mjesto u sustavu E-Four ima visoko sofisticirani integrirani sustav upravljanja AWD (AIM), koji je dizajniran za optimizaciju 4x4 performansi promjenom raspodjele okretnog momenta, gasa motora, rasporeda brzina, kočenja i servo upravljača na temelju uvjeta vožnje. Također podržava NORMAL, ECO i SPORT načine Drive Mode Select-a.

19-inčni aluminijski naplatci

Prepoznatljive polirane površine i premaz crnog sjaja doprinose izgledu snage i vrhunske kvalitete.

LED prednja svjetla LED prednja svjetla imaju dvokrake projektore (kombiniraju kratka i duga svjetla) i LED DRL-ove za izuzetno oštar izgled prednjih dijelova.

Užitak u vožnji povećava udobnost i kvalitetna izrada.

Udoban, dobro izrađen interijer, s kvalitetnim presvlakama i stilskim naglascima, izaziva osjećaj udobnosti, luksuza i samopouzdanja.

 

9-inčni multimedijski audio sustav

Sustav radi s Apple CarPlay za vaš iPhone, kao i Android AutoTM i MirrorLinkTM za vaš kompatibilni pametni telefon, omogućujući vam da iskoristite aplikacije za telefoniranje, prikaz upute za navigaciju, slanje i primanje poruka, pristup omiljenoj glazbi i još mnogo toga.


Klaster mjerača i 7-inčni
display sa više informacija

Skupina brojila i zaslon s više informacija pružaju informacije o vozilu jednim pogledom na domet vožnje EV,
EV omjer vožnje, stanje napunjenosti, raspodjela momenta, G-sila i još mnogo toga. Također vam omogućuje prikaz vašeg digitalnog ili analognog brzinomjera.

AnalognoDigitalnoGrijana prednja i stražnja sjedala
I prednja i stražnja sjedala grijana su u naslonu sjedala i jastuku.

Grijači upravljača (volana)
Grijači s obje strane upravljača drže ruke toplim i ugodnim kad vrijeme zahladi.

Dovoljno prostora za vašu prtljagu, sportsku opremu, osobne predmete i još mnogo toga.

Prostor za prtljag

Vrata prtljažnika širom se otvaraju za lak pristup velikom prtljažniku u koji se može smjestiti do 490 litara * prtljage različitih oblika i veličina.


"Kick" za otvaranje stražnjih vratima
Kad su vam ruke pune, sustav stražnjih vrata otkriva vaš ključ i automatski se otvara ako nogom jednostavno udarite naprijed i natrag ispod središta stražnjeg branika.Praktično spremište
Prikladni prostori za odlaganje u kabini drže organizirane i dohvatljive kovanice, pića, pametne telefone i druge sitnice.