menu

Servis

Ovlašteni servis je najsigurniji servis,

 

a dugogodišnje iskustvo jamči kvalitetu.

 

35 godina sa vama Auto Salon Toš !!


Udobno mjesto za čekanje dizajnirano je kao idealno mjesto za opuštanje. Popijte kavu ili sok i pročitajte novine dok čekate svoje vozilo sa servisa u našem novom prostoru za čekanje.

 

Brz tempo života postao je dio svakodnevnice

Iz tog razloga smo kreirali za Vas novu uslugu, pod nazivom “Odvoz i dovoz vozila”. Ako nemate vremena odvesti svoje vozilo na redovni servis, naš  tim može Vaše vozilo dovesti u naš servis i nakon servisiranja /popravka Vam ga vratiti kući.

Izaberite jednu od 2 opcije po svojoj mjeri i bezbrižno obavljajte svakodnevne aktivnosti. Odvoz i dovoz vozila na željenu lokaciju ili samo odvoz ili samo dovoz vozila.

*Za cijenu usluge kontaktirajte naš prodajni salon

 

Vrijeme je za zamjenu guma u ljetne, ali kuda sa zimskima?

Bez brige možete ostaviti svoje sezonske gume u našem Hotelu za gume, zamjena samo guma ili cijelih kotača po Vašoj želji.

Aktualnu ponudu guma ili garniture sa kotačima možete pogledati na našoj stranici ili nas kontaktirajte telefonski ili putem mail adrese.

*Za cijenu usluge kontaktirajte naš prodajni salon

 

Hrana za svaki motor je kvalitetno ulje

Redovna promjena ulja važna je za svaki motor kako bi se zadržao njegov vijek, ekonomičnost, pravilan rad i kako se ne bi nataložile razne štetne tvari. Zato je važno poštivati intervale izmjene ulja preporučene od proizvođača.

Preporučamo novo originalno Suzukijevo potpuno sintetsko ulje razvijeno uporabom naprednih tehnologija koje daje najbolje rješenje za optimalan rad motora.  Redovitim servisima i izmjenom kvalitetnog ulja najbolje brinete o svom motoru..